Пт, 2024-03-29, 12:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Кабінет Міністрів України, як і планувалося, вніс зміни до раніше прийнятого рішення про облік тимчасово переміщених осіб, спростивши порядок такого обліку та нарахування соціальних виплат .

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Протягом червня в шести містах України з метою вшанування подій Першої світової війни покажуть фільм Яна Бюльтила "Cafard" .


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції один український військовослужбовець загинув, ще четверо військових та один прикордонник зазнали поранень, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), підвищила тарифи на теплову енергію та послуги центрального опалення для населення майже удвічі з 1 липня 2016 року.
 


 

Заняття пройшло в Екс-ан-Провансі, де базується на час виступу на чемпіонаті Європи українська національна команда. Тренування було повністю відкритим не тільки для ЗМІ, а й для вболівальників.


 

 

Львівська обласна рада підтримала заборону проведення концертів тих артистів, які виступали або брали участь у телепередачах на території Росії та на тимчасово окупованих територіях.


 

 

Более 80 единиц автомобильной техники стоимостью почти 39 миллионов гривен отправилась на север охранять границу.


 

Посольство України у Франції закликає французький уряд зберегти "твердість" у питанні збереження санкцій, запроваджених проти Російської Федерації. Про це йдеться в повідомленні посольства на офіційній сторінці в Twitter.


 

 

Питання відновлення територіальної цілісності України - це тест для української нації на створення власної держави, а неповернення Криму є загрозою для всієї України.


 

Упродовж минулої доби ситуація в зоні проведення АТО ускладнилася, проросійські бандформування 43 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в т.ч. із забороненого Мінськими угодами озброєння.