Сб, 2024-04-20, 07:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

На курорті Кароліно-Бугаз під Одесою шторм змив у море дачу брата екс-спікера Верховної Ради України, екс-керівника Держприкордонслужби України Миколи Литвина.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства прогнозує скорочення рівня розрахунків населенням за комунальні послуги на 30% в наступному опалювальному сезоні.


 

 

Національний банк спростив порядок відкриття банками рахунків суб'єктам господарювання у зв'язку з ухваленими змінами до законодавства.


 

 

Президент України Петро Порошенко назвав сільське господарство та інфраструктуру найбільш перспективними галузями, які вимагають вкладень та розвитку.


 

 

Оргaнізaція "Фонд зaхиcту пaм'яток іcторії і культури" заявила, що отримала у користування давню книгу 1864 року "Украінськи приказки, прислівъя и таке инше".


 

 

Стал известен стартовый состав сборной Украины на матч с Северной Ирландией. По сравнению с игрой против Англии Михаил Фоменко сделал одну замену.


 

Міністр оборони України Степан Полторак доручив відповідним посадовим особам підготувати документи з пропозиціями щодо забезпечення звільнення в запас військовослужбовців 5-ї черги мобілізації.


 

 

Голова НАБУ Артем Ситник повідомив про арешт літака депутата Олександра Онищенка. Про це він заявив журналістам у четвер, відповідаючи на запитання, яке майно Онищенка арештовано.


 

Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до деяких законів України (щодо частки музичних творів державною мовою в програмах телерадіоорганізацій) (реєстраційний номер 3822-д).


 

 

За добу бойовики 41 раз відкривали вогонь по силах АТО, з яких на Маріупольському напрямку - 25 рази, на Донецькому - 15 і на Луганському -1. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.