Ср, 2024-04-24, 15:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"Я вважаю, що в цій формулі формування ціни вугілля, так званій формулі "Роттердам плюс", є багато невідомих.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Відома українська рок-група "Воплі Відоплясова" на чолі з Олегом Скрипкою приїхала в зону проведення АТО, щоб виступити з концертами перед українських військовослужбовців.


 

 

 

У столиці Азербайджану проходить четвертий етап Кубка світу з кульової та стендової стрільби.


 

 

Гурт ТІК презентував кліп на свою пісню "ІсторіЯ", повідомляється на офіційній сторінці музикантів у Facebook.


 

Лідери країн ЄС закликають якомога швидше запустити процес виходу Великої Британії з ЄС, йдеться в спільній заяві голови Євроради Дональда Туска, голови ЄК Жана-Клода Юнкера, голови Європарламенту Мартіна Шульца і чинного голови Ради ЄС, прем'єр-міністра Нідерландів Марка Рютте.


 

 

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України просить громадян і підприємства максимально скоротити споживання електроенергії в липні-серпні, щоб уникнути відключень.


 

 

Президент Петр Порошенко выразил надежду, что Великобритания останется в объединенной Европе и продолжит защищать общие европейские ценности.


 

 

У зоні АТО за добу зафіксовано 50 випадків ведення вогню по опорних пунктах ЗС України, з них на Маріупольському напрямку – 33, на Донецькому – 15 та 2 – на Луганському.


 

 

На історичному референдумі в Британії перемогли прихильники виходу країни з Європейського Союзу. За таке рішення проголосували 51,9% громадян (17,4 млн), проти - 48,1% (16,1 млн).