Ср, 2024-04-24, 12:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Олександр Онищенко не є підозрюваним у справі "Укргазвидобування". Про це заявив глава Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ у Яворові на Львівщині в понеділок 27 червня 2016 року відбулась офіційна церемонія відкриття українсько-американського командно-штабного навчання.


 

 

Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко заявив, що вода з мереж Ізмаїльського водопроводу придатна для вживання. Про це він написав на сторінці в Facebook.


 

На Рівненщині через релігійний конфлікт між вірянами, які належать до різних конфесій, опечатали храм. Цього разу в епіцентрі уваги опинилася церква Різдва Богородиці у селі Дуліби.


 

 

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик спростував можливість колапсу в енергетичній галузі України. Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбук.


 

 

Сьогодні 28 червня 2016 року в Україні святкують День Конституції. Відповідний документ було ухвалено 20 років тому, у ніч з 27 на 28 червня.