Вт, 2024-03-19, 12:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Окупаційна адміністрація Криму з 16-ї години вівторка 9 серпня 2016 року повністю заблокувала пропускні операції на адміністративній межі з півостровом навпроти КПВВ "Чаплинка".

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-08-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Радник голови СБУ Юрій Тандіт підтвердив, що серед учасників акції, організованої у понеділок 8 серпня Надією Савченко під АП щодо звільнення українських заручників у Росії, були провокатори.


 

 

Президент Петро Порошенко оголосив конкурс на зайняття вакантних посад голови Миколаївської обласної держадміністрації та 10 голів місцевих державних адміністрацій.


Apple iPad Air


Компания Apple не устает удивлять своих поклонников и в очередной раз угостила их новым "яблочком", представив очередную модель планшета Apple iPad Air 32gb.


 

 

Українська фехтувальниця Ольга Харлан стала бронзовою призеркою Олімпіади-2016 в Ріо-де-Жанейро.


 

 

За минулу добу бойовики 47 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО: 20 обстрілів зафіксовано на Маріупольському, 16 - на Донецькому і 11 - на Луганському напрямках.