Пт, 2024-03-29, 01:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації ДССЗЗІ в п’ятницю 12 серпня ввечері повідомила про відмову у сертифікації комплексу збирання та обробки електронних декларацій.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-08-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Одеський окружний адміністративний суд задовольнив позов міської ради і заборонив проведення "маршу рівності", запланованого на 13 серпня в Одесі в рамка фестивалю "Одеса Прайд-2016".


 

 

У п'ятницю, 12 серпня, українська олімпійська збірна на Літній Олімпіаді 2016 в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) буде боротися за медалі у спортивній ходьбі і плаванні.


 

 

Міністерство закордонних справ України закликало Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ посилити свою присутність на кордонах з Росією та анексованим Кримом.


 

 

За минулу добу російські окупаційні війська знову порушували Мінські домовленості, противник 42 рази обстріляв позиції сил АТО, зокрема із зброї заборонених калібрів.