Вт, 2024-03-19, 07:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Заступник генерального прокурора України, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос відкидає професійну діяльність, як версію вбивства адвоката Юрія Грабовського.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-08-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Як стверджується в офіційній інформації Міноборони РФ, С-400 "Тріумф" доставлено ​​в анексований Крим для участі в майбутніх стратегічних командно-штабних навчаннях "Кавказ-2016".


 

 

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вважає неприпустимим затягування або можливий зрив запуску системи електронного декларування чиновників, запланованого на 15 серпня.


Как подготовиться к собеседованию


Для каждого жителя мегаполиса рано или поздно остро встает вопрос устройства на работу. Без собеседований не обойтись. Можно ли к нему подготовиться или всё происходит экспромтом?


 

 

Європейські країни прагнуть до нормалізації ситуації у відносинах з Росією, але не за рахунок поступок у принципових питаннях, зокрема агресії Росії проти України.

 


 

 

За минулу добу російські окупаційні війська 61 раз відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО, в тому числі із забороненої Мінськими угодами зброї.