Вт, 2024-03-19, 04:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Запуск системи електронного декларування з сертифікатом технічної безпеки є ключовою умовою. Про це нагадав керівник групи підтримки України Єврокомісії Петер Вагнер у Twitter.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-08-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Доступность базовых строительных материалов ценилась в любые времена, особенно это касается тех слоев населения, которые могут позволить себе покупку далеко не всех материалов.


 

 

За повідомленням НБУ, "трансформація має на меті підвищення ефективності за рахунок зміни процесів та впровадження сучасних моделей управління".


 

 

У польському місті Вроцлав з початку навчального року відкриваються класи, де навчання вестиметься українською мовою. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Львівської міської ради.


 

 

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко отримав завдання протягом свого терміну перебування на цій посаді створити інститут національних збірних.


 

За минулу добу російські окупаційні війська 64 рази відкривали вогонь, з них 59 по підрозділах Сил АТО.  23 обстріли зафіксовано на Донецькому, 28 на Маріупольському та 8 на Луганському напрямках.