Вт, 2024-03-19, 06:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Секретаріат Кабміну спільно з Програмою розвитку ООН забезпечив проведення тренінгів з електронного декларування доходів для заступників міністрів та керівників центральних органів виконавчої влади.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-08-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Одесі сьогодні відкрився Вишиванковий фестиваль, присвячений 25-річчю Незалежності України. Фестиваль проходить у центрі міста – на Приморському бульварі.


 

Міністр фінансів Олександр Данилюк пропонує запровадити 5-річні канікули по сплаті податку на прибуток для підприємств малого бізнесу з оборотом до 3 мільйонів гривень.


 

Минулої доби російські окупаційні війська 49 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил антитерористичної операції. Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 06.00 20 серпня.


 

 

У Музеї історії Києва відбудеться відкриття виставки "МОЯ АРМІЯ. Бачити серцем", присвячена 25 річниці Незалежності України.