Вт, 2024-03-19, 09:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Франції Франсуа Олланд привітав президента України Петра Порошенка з нагоди 25-ї річниці Незалежності України та наголосив, що Франція залишається на боці України в пошуках постійної формули вирішення конфлікту на сході країни.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-08-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

 

24 августа польский президент примет участие в торжествах по случаю Дня независимости Украины.
 


 

 

Прем'єр Володимир Гройсман обурюється зривом запуску системи електронного декларування доходів чиновників з 15 серпня і вимагає запустити її з 1 вересня.


 

 

Населення України вважає, що працьовитість, оптимізм, життєрадісність і сміливість допомагають боротися з труднощами і проблемами.


Запонки и правила их выбора


Запонки, как обязательный элемент мужского костюма, перестали быть актуальны. Но! Если говорить о деловом стиле, то наличие изящных запонок на рубашке должны быть обязательно!


 

 

За минулу добу бойовики в зоні АТО відкривали вогонь 54 рази: 22 - на Донецькому, 20 - на Маріупольському і 12 - на Луганському напрямках.