Вт, 2024-03-19, 13:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Добиться высокой производительности подсобного или фермерского хозяйства - это основная задача каждого животновода. Используются самые разные уловки, меняются корма, место содержания, читается различная литература и специализированные форумы

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2016-08-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Починаючи з наступного року змінюються правила працевлаштування українців у Польщі - замість заяв працедавців будуть дозволи міських органів.


 

 

Ця нагорода з 1955 року щорічно вручається німецьким Гете-Інститутом за заслуги в популяризації німецької мови та культури за межами німецькомовного світу і підтримку міжнародної співпраці в сфері культури.


 

Масштаби рейдерства в Україні останнім часом зменшились. Принаймні так вважає міністр юстиції України Павло Петренко, який на початку липня підбивав підсумки піврічної роботи комісії.


 

 

27 серпня США передали п'ять автомобілів "BURTEK B4731" для потреб української армії. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.


 

 

За минулу добу бойовики 76 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО: 37 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку, 27 - на Маріупольському і 12 - на Луганському.