Чт, 2024-04-25, 17:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко анонсує збільшення вдвічі зарплати контрактникам та офіцерам вже цього місяця. Про це глава держави повідомив в понеділок, 11 січня 2015 року, під час зустрічі з військовослужбовцями 44-ї окремої артилерійської бригади.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Україні через негоду залишаються без електропостачання 12 населених пунктів. Про це повідомив сьогодні, 11 січня, на брифінгу заступник директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Державної служби України з надзвичайних ситуацій.


 

 

Все международные финансовые институции ожидают положительных изменений в экономике Украины, заявил президент Петр Порошенко.


 

 

Международный валютный фонд (МВФ) позитивно оценил закон о государственном бюджете на 2016 год и принятый вместе с ним пакет законодательства.


 

 

Сильный мокрый снег, переходящий в дожди, а также колебания температуры ожидаются по всей территории Украины до 13 января.


 

 

У гонці з масовим стартом серед чоловіків український біатлоніст Дмитро Підручний показав четвертий результат, продемонструвавши феєричну швидкість на останньому колі.


 

Перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александер Хуг 14-18 січня здійснить візит на схід України та візьме участь у відкритті нових патрульних баз на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні на сайті місії ОБСЄ.


 

Кабінет міністрів затвердив Стратегію розвитку системи запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, фінансування тероризму та фінансування розповсюдження зброї масового знищення на період до 2020 року.


 

Якщо температура в оселі нижча за 18 градусів, громадяни мають право на перерахунок тарифу за тепло, а якщо 12 градусів - узагалі не мають сплачувати за рахунком. Про це у програмі "10 хвилин із прем`єр-міністром" сказав глава уряду Арсеній Яценюк.


 

 

Впродовж минулої доби бойовики проросійських НЗФ 21 раз застосовували зброю проти бійців сил АТО. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.