Чт, 2024-04-18, 23:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Сполучені Штати Америки надали Україні медичне обладнання і засоби військового зв'язку вартістю 23 млн доларів, - повідомило Посольство США в Україні.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-01-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман вважає, що всі політичні фракції повинні знайти в собі сили проголосувати за внесення змін до Конституції в частині децентралізації.


 

 

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення зміни до статті 39 Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо здійснення державних закупівель Національною поліцією України)".
 


 

В завершение гряды зимних праздников в "Парке Киевская Русь" покажут все самое лучшее, что было в программе "Зимняя сказка", которая стартовала еще на день святого Николая.
 


 

Четвертий конкурс художнього репортажу "Самовидець" розпочав прийом заявок учасників. З цього року конкурс носитиме ім’я Майка Йогансена – письменника, який започаткував художній репортаж в Україні.


 

 

Навіть найвигідніші пропозиції з приватизації підприємств сільського господарства, що надходитимуть від осіб, за якими стоять російські інвестори, будуть принципово відхилені.


 

Дзідзьо дуже любить дивитися фантастику, і вірить, що ми не одні у Всесвіті. Дзідзьо, Лесик і Юлик познайомилися з Марсиком, і тепер у Дзідзьо є новий друг з космосу, у якого він розпитує все про майбутнє, про те, як все влаштовано в космосі.


 

На Донецькому напрямку у зоні АТО найнапруженіша ситуація склалася в районі Світлодарської дуги. Про це сьогодні,17 січня, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.


 

Українські біатлоністи, окрім перемоги на етапі Кубка світу в Рупольдингу (Німеччина), сьогодні, 17 січня, виграли першість і на етапі Кубка Міжнародного союзу біатлону (IBU) в італійському Ріднау.