Пт, 2024-04-26, 00:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук, який отримав держнагороду з нагоди Дня Соборності, звернувся до президента Петра Порошенка з різкою промовою.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Протягом минулої доби у зоні АТО жертв серед військових немає, двох бійців поранено. Про це на брифінгу сьогодні, 24 січня, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

 

Ввечері 23 січня на Рівненщині сталося ДТП за участю заступника міністра молоді та спорту України: його автомобіль збив пенсіонерку.


 

 

Про це американський дипломат сказав на Конференції представників органів місцевого самоврядування – членів Асоціації міст України.


 

 

Під Києвом у селищі Конча-Заспа обурені люди знесли і спалили будівельний паркан території, яка, за їхніми словами, належить екс-нардепу від "Партії регіонів" Григорію Смітюху.


 

 

Лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров вважає, що необхідно розширити Мінський процес включенням теми повернення Криму.


 

 

Міністр фінансів України Наталя Яресько вважає, що ще є шанс уникнути судової тяганини з Росією за трьома мільярдами доларів боргу, виплату якого Київ пропустив у грудні.