Чт, 2024-03-28, 19:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Провайдери обіцяють у лютому тричі відключити інтернет всій країні. Вони вже визначилися із датами. Без доступу до мережі будемо сидіти 3, 11-12 та 20 лютого.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2016-01-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Юрія жорстоко били тільки за те, що він говорив українською. При цьому обзивали "западенцем" і "бандерівцем". Після, покаліченого чоловіка вивезли в Бориспільський район і викинули в лісопосадці.


 

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України за минулу добу один український військовослужбовець був поранений, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Парламент ухвалив закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо безоплатного забезпечення підручниками учнів загальноосвітніх навчальних закладів та педагогічних працівників”.


 

Кабинет министров собирается уволить исполняющего обязанности министра экологии Сергея Курыкина из-за скандальных торгов Минэкологии на реконструкцию сетей освещения.


 

 

У вівторок, 26 січня, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зустрівся з прем'єр-міністром Естонії Тааві Рийвасом. Про це повідомляє урядовий портал.


 

 

Верховна Рада України прийняла закон, що змінює систему контролю за концентрацією суб'єктів господарювання з боку Антимонопольного комітету України (АМКУ).


 

Учасник АТО Дмитро Якорнов написав щоденник добровольця "То АТО". Книга вийшла у видавництві "Віват". Якорнов починав вести щоденник у Facebook – описував реалії війни для свої друзів.


 

 

Верховна Рада України провела перше в цьому році пленарне засідання, на якому розглянули десятки питань.


 

 

Протягом минулої доби кількість обстрілів бойовиками позицій сил АТО різко збільшилася. Про це прес-центр АТО повідомив на своїй сторінці у Facebook.