Вт, 2024-04-23, 09:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Хочется порадовать детей, устроить им запоминающийся праздник. Правда, не всегда хватает сил и умения для этого, а надо, чтобы детям было весело, интересно.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Національний банк України у 2016 році вирішив розділити банки на чотири групи за новими критеріями, тоді як раніше банки були поділені на групи за розміром активів, повідомляється 5 січня на офіційному сайті регулятора.


 

Затягування зі створенням Національного агентства з питань запобігання корупції ставить під загрозу впровадження безвізового режиму України з Євроcоюзом. Про це заявив виконавчий директор "Transparency International Україна" Олексій Хмара.


 

Заборгованість ПАТ "Укрнафта" перед державним бюджетом станом на 1 січня 2016 року становить 10,4 млрд гривень. Про це йдеться у листі НАК "Нафтогаз України" на адресу Міністерства економічного розвитку.


 

 

Збірна України з тенісу здобула свою другу перемогу на Кубку Хопмана, що проходить в австралійському Перті. Про це повідомляє Тенісний портал України.
 


 

Мандруючи Львовом, туристи в першу чергу намагаються відвідати ті місця, які є візитною карткою цього старовинного галицького міста. Це і майстерня шоколаду, славнозвісні кав'ярні, ратуша.


 

Довольно часто при создании дизайн интерьера Киев дизайнеры используют зеркала. Без них не может обойтись ни коридор, ни ванная комната, ни спальня, где зеркала выполняют определённые практические функции.


 

"Проект "Український Донбас" покликаний шляхом запровадження міжрегіонального культурного партнерства створити умови для повноцінної інтеграції Донецької і Луганської областей в єдиний культурно-мистецький простір України.


 

 

У галереї незвичайного формату виставлятимуть роботи сучасних українських художників, проводитимуть ретроспективні виставки, поетичні вечори та інші культурні події.


 

"Жодна реформа МВС і Поліції (ми її правильно, хоч і болісно, але проводимо і проведемо!) - не допоможе змінити реально стан речей у правоохоронній сфері. Без радикальної зміни в системі прокуратури та судів, зміни рівня довіри людей до прокуратури і судів - нічого не вийде!"


 

Постійний представник України при Організації Об'єднаних Націй Володимир Єльченко запросив в Україну оціночну місію ООН для вивчення ситуації на Донбасі щодо можливості розміщення миротворчої місії на сході країни.


 

 

Минулої доби проросійські незаконні збройні формування 20 разів відкривали вогонь у напрямку українських позицій, що майже вдвічі більше, ніж попереднього дня.


 

 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман опублікував список важливих законів, які набули чинності з нового року. Серед них - угода про ЗВТ із ЄС, а також фінансування партій з бюджету.