Сб, 2024-04-20, 06:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Мы не всегда находимся дома. С годами накапливается имущество и нам хочется, чтобы оно было в целостности и сохранности, чтобы не переживать каждый раз, уезжая в отпуск или в командировку.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-01-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Сьогодні, 6 січня, Україна і весь православний світ, який живе за Юліанським календарем, відзначають Святвечір, або Багату кутю. Цього дня завершується Пилипівський, або Різдвяний піст.


 

На Рождество в столице возможно ухудшение погодных условий. Об этом сообщили в пресс-службе КГГА с ссылкой на Укргидрометцентр.


 

 

До працівників Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції в Одеській області надійшла заява від представників банківської установи про те, що з рахунку банку зникли більш ніж 90 млн грн.


 

Акциз на тютюнові вироби за специфічною ставкою з 1 січня 2016 року зріс в Україні на 40% - до 318,26 грн за тисячу штук без підвищення адвалорної ставки, на пиво - вдвічі, до 2,48 грн/літр, акцизи на лікеро-горілчані вироби з 1 квітня підвищаться на 50%.


 

 

Український тенісист Ілля Марченко (94-й у світовому рейтингу) здобув, мабуть, найгучнішу свою перемогу, перегравши сьому ракетку світу Давида Феррера на турнірі ATP-250 в Досі (Катар).


 

У Києві знайшли невідомі тексти художника-супрематиста Казимира Малевича, що зберігалися в домашньому архіві асистента художника Мар'яна Кропивницького, який стенографував виступи художника в українській столиці.


 

 

Сьогодні, 6 січня, коли на небі з'явиться перша зірка, православні та греко-католики зберуться своїми сім'ями на тиху урочисту трапезу - очікування народження Сина Божого.


 

 

Офіційний курс валют на 6 січня, встановлений Національним банком України. Долар, євро та російський рубль подешевшали.