Чт, 2024-04-25, 01:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Брюссель схвалив низку програм співробітництва на суму мільярд євро, які націлені підтримати соціально-економічний розвиток у країнах по обидва боки кордону ЄС. Ідеться зокрема й про проекти в Україні.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-01-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Канцлерка Німеччини вважає за необхідне перевірити на жорсткість правила депортації з країни іноземців, які скоїли злочини. Заява пролунала на тлі дискусії щодо реакції на масові напади на жінок в новорічну ніч у Кельні.


 

Голова штабу Цивільної блокади Криму Ленур Іслямов розповів про новий формат блокади Криму, яка включає формування кримського батальйону у складі Нацгвардії і ЗСУ для спільної із силовиками охорони кордону з півостровом.


 

Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною і дітьми Євгенією, Олександрою і Михайлом відвідали церкву Святих Апостолів Петра і Павла, яка знаходиться в с. Гута Івано-Франківської області.


 

 

Начальник Головного комісаріату поліції Вільнюського округу Кястутіс Ланчінскас йде зі своєї посади, щоб проводити реформи правоохоронних органів в Україні.


 

 

Генпрокурор України Віктор Шокін саботував останній раунд реформ в органах прокуратури, через що під виглядом нової дієздатної системи збереглася стара.


 

 

Ситуація у зоні проведення АТО загострюється: терористи встановили справжній післяноворічний рекорд із кількості порушень режиму "повної тиші".


 

 

Збірна України вийшла у фінал Кубку Хопмана, який проходить у Австралії. У третьому матчі групового турніру збірна України переграла господарів турніру у складі Ллейтона Хьюїтта та Ярміли Вулф.


 

Вітальне відеозвернення Петро Порошенко разом із родиною та колядниками записав у своїй прикарпатській резиденції в Гуті Богородчанського району.