Вт, 2024-04-16, 13:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Правоохоронці вкотре закликають водіїв по можливості утримуватися від управління власним автотранспортом до нормалізації погодних умов.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2016-01-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Помічник держсекретаря США, який очолює Бюро з питань контролю над озброєннями, перевірки і дотримання угод Френк А. Роуз відвідає з триденним візитом Україну під час свого європейського турне, яке починає в суботу, 9 січня.


 

 

Керівники міністерств закордонних справ країн ЄС розглянуть питання щодо безвізового режиму для України в березні або червні, залежно від швидкості впровадження необхідних для цього реформ.


 

 

"Сотні грецьких пенсіонерів та робітників пройшли центром Афін у п'ятницю, протестуючи проти планів уряду провести капітальну пенсійну реформу", - йдеться у повідомленні.


 

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що оплата за теплопостачання має бути перерахована в тих будинках, де послуга не була надана на належному рівні.
 


 

 

Помер відомий львівський журналіст–криміналіст Омар Узарашвілі. Про це повідомили колеги журналіста. Омар Узарашвілі працював журналістом – криміналістом у львівській газеті "Високий замок".


 

 

"Тенденція така: у тих випадках, коли священик поводиться, скажімо, по-антиукраїнськи в приході, в таких випадках такі переходи не бувають рідкісними".


 

 

Українка Катерина Монзуль була визнана Міжнародною федерацією футбольної історії і статистики (IFFHS) кращою в світі жінкою-арбітром 2015 року.


 

 

Відзначається, що фестиваль дозволить кожному, хто прийшов, - дитині і дорослому розкрити свої творчі здібності, зробити подарунок для себе і близьких.


 

 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається без змін. Впродовж доби зафіксовано 29 епізодів порушення проросійськими незаконними збройними формуваннями режиму "повної тиші".