Чт, 2024-03-28, 15:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міжнародна організація "Комітет захисту журналістів" (CPJ), штаб-квартира якої знаходиться в Нью-Йорку, зайнялася справою арешту 47-річного кореспондента "Укрінформу" Романа Сущенка у Москві.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-10-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Ніхто з українських нардепів так і не наважився заповнити та подати е-декларацію. Таку інформацію 3 жовтня озвучив голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін.


 

 

Нинішня система не стимулює людей до пошуку постійного місця роботи. Проблема не вирішиться, доки не буде реформовано систему оплати праці загалом.


 

 

Національний олімпійський комітет України назвав художню гімнастку Ганну Різатдінову кращою спортсменкою країни у вересні.


 

 

Одесу відвідала скандальна американська зірка Періс Хілтон. Знаменитість прибула до Одеси пізно ввечері 30 вересня на відкриття зимового сезону одного з елітних нічних клубів.


 

 

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій вважає, що парламент підтримає введення візового режиму між Україною і Російською Федерацією.


 

 

За минулу добу бойовики в зоні проведення АТО 32 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.