Чт, 2024-03-28, 13:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Україна має широкий спектр можливостей, ефективне використання яких дозволить нашій країні забезпечити якісний економічний прорив. Про це сказав прем`єр-міністр України Володимир Гройсман.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Фракція "Блок Петра Порошенка" не голосуватиме за постанову про запровадження візового режиму з Російською Федерацією.


 

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна перемогла лідера світового рейтингу Анжеліку Кербер з Німеччини і вийшла до чвертьфіналу престижного турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) China Open в Пекіні (Китай) з призовим фондом $6,29 мільйона.


 

 

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що відомство не допустить існування практики вимагання грошей за вагони з боку Укрзалізниці.


 

 

В оновленому складі Центральної виборчої комісії мають бути представники всіх парламентських фракцій. Таку думку заступник голови ЦВК Андрій Магера.


 

 

За минувшие сутки боевики 40 раз открывали огонь по позициям украинских сил. Об этом говорится в сообщении пресс-центра штаба АТО, размещенном на сайте Минобороны.


 

 

Прем'єр Володимир Гройсман стверджує, що ринок сільськогосподарських земель в Україні буде запроваджений лише після широкого обговорення та створення ефективної моделі такого ринку.