Пт, 2024-03-29, 10:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

На переговорах в Анкаре Украина и Турция согласовали существенное увеличение количества авиарейсов по уже действующим направлениям.
 

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Лидеры Германии и Франции согласились на дорожную карту минских соглашений, которую предложил украинский президент.


 

 

Україна зупинила закачування газу в підземні сховища газу (ПСГ) і почала його відбір. Про це повідомив керівник прес-служби держкомпанії "Укртрансгаз" Максим Бєлявський.


 

 

Пенсійний фонд, дефіцит якого становить майже 150 млрд гривень, є "дірою" для держбюджету і викликом для теперішніх пенсіонерів. Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.


 

 

Після тривалого спаду економіка Греції цього року нарешті відновить зростання. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас.


 

 

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман переконаний, що для вирішення проблем, з якими стикаються іноземці в українських аеропортах, треба впорядкувати роботу консульських служб і ввести електронні візи.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 43 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це сьогодні 16 жовтня повідомляє прес-центр штабу АТО.