Вт, 2024-04-23, 11:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Кабінет міністрів України затвердив умови проведення повторного конкурсу з приватизації ВАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ), знизивши стартову ціну в 2,6 раза порівняно з минулим.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Верховна Рада України підтримала "Звернення до держав-членів Європейського Союзу, парламентів іноземних держав, парламентських асамблей та міжнародних організацій щодо завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію.


 

 

Національний банк України з 1 листопада буде встановлювати курс тільки за угодами між банками, а також банками та НБУ. Про це у вівторок 18 жовтня йдеться на сайті Нацбанку.


 

 

Відповідне рішення закріплене указом президента України Петра Порошенка №467/2016, текст якого і відповідні санкційні списки розміщені на веб-сайті голови держави у вівторок 18 жовтня.


 

Польська компанія Farm 51 розробила першу в світі віртуальну екскурсію Чорнобилем і Прип'яттю Chernobyl VR Project. Уже в листопаді цього року ініціатори планують відкрити в зоні відчуження музей віртуальної реальності.


 

 

Лечение наркомании вполне реальный и эффективный процесс, требующий обязательного обращения в клинику.


 

 

Президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до державного бюджету на 2016 рік щодо збільшення на 7,1 млрд гривень видатків на оборону і безпеку України.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 57 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це сьогодні зранку 19 жовтня повідомляє у Facebook прес-центр АТО.


 

Если вам понадобились услуги переводчиков, которые сдают работу вовремя, обращайтесь в МоваПро. Так называется бюро переводов, располагающееся в Киеве.