Пт, 2024-03-29, 03:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

 

Відповідну постанову Кабміну №662 від 22 вересня 2016 року оприлюднено на офіційному урядовому порталі

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

За словами організатора гуманітарної акції – відомого хорватського футболіста Івіци Пірича, цього року 500 українців побували в Хорватії у рамках його гуманітарної акції.


 

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив про намір встановити на вулицях столиці 8 тисяч камер відеоспостереження, зображення з яких подаватимуть на центральний сервер у Київській міськдержадміністрації і правоохоронцям.


 

 

Державний банк "Укрексімбанк" (ПАТ "Державний експортно-імпортний банк України") почав просити в Міністерства фінансів 12 мільярдів гривень на поповнення капіталу в наступному році.


 

 

За минулу добу 1 жовтня російсько-окупаційні війська 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, про це повідомляє штаб АТО на сторінці в Фейсбуці.


 

 

У Польщі створили профспілку українських працівників. Об’єднання діє в рамках Загальнопольського порозуміння профспілок (OPZZ).