Чт, 2024-03-28, 13:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Після вбивства в Донецьку ватажка бандформування "Спарта" "Мотороли" з'явилося повідомлення, що бойовик Михайло Толстих "Гіві" втік до Придністров'я.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Українка Дарина Зевіна здобула "срібло" та "бронзу" у перший день сьомого етапу Кубка світу з плавання в Сінгапурі.


 

Близько 250 фільмів із 60 країн - 46 МКФ "Молодість" вражає масштабами та різноманіттям кінопрограм. І серед них традиційно гідне місце посідає французький кінематограф.


 

 

Київська влада домовилася з японською компанією Itochu про модернізацію ще 15 вагонів метро. Оновлені вагони столиця отримає вже наступної весни.


 

 

Міністерство юстиції України ініціюватиме розширення персональних санкцій проти Росії, якщо незаконно засуджені українці Олег Сенцов та Олександр Кольченко не будуть повернуті Україні.


 

 

СБУ ухвалила це рішення у відповідь на звернення нардепа від Радикальної партії Оксани Корчинської. Співачці заборонили в'їзд в Україну з 12 жовтня на 5 років. Причини заборони не уточнюються.