Чт, 2024-03-28, 17:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Національний банк України оцінює завданий власником банку "Михайлівський" Віктором Поліщуком збиток в розмірі 23 млрд гривень.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У листопаді у Львові пройде з'їзд дисидентів 1960-1980 років, приурочений до 40-річчя Української Гельсінської групи. Очікується приїзд близько 150 учасників руху опору з України і ще 15 країн світу.


 

 

Указ президента Петра Порошенка, яким вводиться в дію рішення Ради нацбезпеки і оборони від 16 вересня 2016 року, про санкції, які накладає Україна, набудуть чинності 31 жовтня 2016 року.


 

Публічна акціонерна компанія "Укрзалізниця" ухилилася від сплати податків на суму майже 2 млрд грн. Згідно з повідомленням на сторінці Державної фіскальної служби в мережі Facebook, про це заявив глава Офісу великих платників ДФС.


 

Міністерство юстиції України розробляє механізми інформування державними реєстраторами зацікавлених громадян, в тому числі шляхом смс і email-повідомлення, про спробу перереєстрації їхнього нерухомого майна.


 

 

Мокрый снег обещают в центре и на севере Украины, а по ночам ожидаются морозы до минус 4 градусов.


 

 

Незаконні озброєння формування за добу 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, повідомляє прес-центр штабу АТО.