Пт, 2024-03-29, 15:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Роман відомого американського військового кореспондента Сергія Лойка "Аеропорт" є єдиним поданням на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2017 року від Державного комітету телебачення та радіомовлення.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Група депутатів польського Сейму прийняла заяву щодо переслідування в Росії кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка і журналіста Радіо Свобода у Криму Миколи Семени.


 

Красивая и подтянутая грудь — мечта каждой женщины. Но природа не всегда щедрая, годы берут свое, а операционное вмешательство пугает, и многие просто продолжают мечтать.


 

Дія стрічки розгортається у мальовничому селі Дземброня, де мирне і розмірене життя гуцулів порушують совіти. За даними розвідки, останні зібралися вирубати тутешні ліси.


 

 

Відомий російський письменник Борис Акунін заявив, що не розуміє, як можна воювати з Україною. Таку думку він висловив у себе на Facebook, описавши враження від першої подорожі до Києва.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до закону "Про авторське право і суміжні права" щодо використання об’єктів авторського права в пародіях, попурі та карикатурах".


 

Прем'єр Володимир Гройсман вважає, що підвищення зарплат депутатам було не на часі. "Уряд не встановлює заробітну плату депутатам. Депутати через постанови парламенту самі собі встановлюють зарплати", - зазначив він.


 

 

За минулу добу бойовики 40 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це сьогодні зранку, 25 жовтня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.