Чт, 2024-04-18, 19:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Всемирно известные компании позволят зарабатывать на курсе их акций всем тем, кого интересует стабильный и гарантированный доход.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2016-10-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

З метою недопущення подібних випадків Держпродспоживслужба направила в Туреччину ноту про невідповідність вантажу фітосанітарним вимогам України.


 

 

Підвищення мінімальної зарплати для українців не спричинить загострення таких негативних явищ, як збільшення дефіциту бюджету.


 

 

Зростання депозитів населення з початку року становило 12 мільярдів гривень. Про це заявила голова НБУ Валерія Гонтарева.


 

 

Громадська спілка "Творче патріотичне об`єднання "Музичний батальйон" випустила диск "Ой у гаю, при Дунаю", до якого увійшли народні козацькі пісні.


 

 

Форвард ФК "Олександрія" Роман Яремчук у матчі 12-го туру української Прем'єр-ліги проти полтавської "Ворскли" забив найшвидший гол в історії чемпіонату України на рівні вищих дивізіонів.


 

 

Відповідні дані містяться у електронній декларації глави держави за 2015 рік, яка з'явилася на сервері НАЗК після 22:00 в останній день подачі декларацій.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 54 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це сьогодні зранку 31 жовтня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.