Пт, 2024-03-29, 17:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Міжнародні резерви України на 1 жовтня 2016 року становили 15,589 млрд доларів за попередніми даними, свідчать дані з офіційного сайту Національного банку.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Сейм Польщі розглянув у першому читанні проект закону про заборону торгівлі в неділю у великих торговельних центрах і супермаркетах.


 

 

У соціальній мережі Facebook є щонайменше дві тисячі акаунтів, якими керують тролі, пов'язані з групами бойовика "ДНР".


 

 

Кабінет міністрів України погодив зміни до так званого "закону Савченко" щодо удосконалення порядку зарахування судом терміну попереднього ув’язнення у термін покарання.


 

 

Верховна Рада звернулася до міжнародних організацій та парламентів іноземних держав із закликом засудити і не визнавати рішення судів Російської Федерації про заборону діяльності Меджлісу.


 

 

Російські спецслужби не застосовували тортур до заарештованого журналіста "Укрінформу" Романа Сущенка. Водночас на нього чинили психологічний тиск.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 68 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, ворог продовжує застосовувати великокаліберні міномети й артилерію.