Чт, 2024-03-28, 11:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент Петро Порошенко підписав закон, який скасовує для невеликих виробників місцевих плодово-ягідних вин з власної сировини ліцензію на оптовий продаж алкоголю.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

П'ять картин, які 11 років тому були викрадені з розташованого у нідерландському місті Хорні Західнофризького музею, знову повернулися до його фондів.

 


 

 

Підвищення пенсійного віку для українців в рамках реформи, спрямованої на збалансування на зменшення дефіциту Пенсійного фонду, має починатися з так званих "пільгових" категорій.


 

 

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна зіграє у півфіналі престижного турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) China Open в Пекіні (Китай) з призовим фондом 6,290 мільйона доларів.


 

 

Національне антикорупційне бюро України завершило розслідування справи військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика, якого підозрюють у незаконному збагаченні.


 

 

Міжнародний валютний фонд визнав реалістичним бюджет України на 2017 рік. Про це глава Мінфіну Олександр Данилюк сказав журналістам під час свого візиту до Вашингтона.


 

 

За минулу добу, 7 жовтня, бойовики 38 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО. Про цей йдеться в повідомленні штабу АТО на сайті Міноборони України.