Вт, 2024-03-19, 11:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Відповідний указ №480/2016 "Про заходи у зв’язку з Днем пам’яті жертв голодоморів" президент України Петро Порошенко підписав у вівторок 1 листопада.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Россияне покупают в Финляндии земельные участки, которые могут использоваться для размещения в стране военнослужащих Российской Федерации без опознавательных знаков.


 

 

Голова національного банку України Валерія Гонтарєва розповіла про одну з багатьох махінацій, виявлених у збанкрутілому банку "Михайлівський".


 

 

Міжнародна літературно-мистецька академія України заснувала нову нагороду для відзначення творчих постатей - медаль Олександра Довженка.


 

Чемпіони України футболісти київського "Динамо" у вівторок 1 листопада проведуть четвертий матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому у Лісабоні зустрінуться з чемпіоном Португалії лісабонською "Бенфікою".


 

Скорость – наркотик, к которому привыкаешь уже с первых километров. Драйв, адреналин и ощущение абсолютной свободы знакомы всем мотоциклистам.


 

 

Верховна Рада прийняла в цілому постанову, яка скасовує нещодавнє рішення парламенту про підвищення зарплат депутатам в 2-2,5 раза – до більш як 40 тис. грн.


 

 

За минулу добу бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це сьогодні зранку 1 листопада прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці у Facebook.