Вт, 2024-03-19, 04:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Законопроект пропонує скасування обов`язкового укладання зовнішньоекономічного договору в письмовій формі і дає можливість його укладення в електронній формі шляхом прийняття публічної оферти.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Футболісти луганської "Зорі" та донецького "Шахтаря" проведуть у четвер 3 листопада матчі четвертого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.


 

 

Майже 70 тисяч молодих українців наразі мають статус учасника АТО. Про це 2 листопада під час парламентських слухань на тему "Ціннісні орієнтації сучасної української молоді" заявив міністр молоді та спорту Ігор Жданов.


 

 

В Україні відкриється офіс з надання послуг у сфері розвитку, гуманітарної діяльності та підтримання миру за підтримки уряду України і Управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС).


 

 

Кліп знято на пісню, написану Сергієм Міхалком на вірш українського поета Сергія Жадана.


 

 

У Тернополі 3 листопада відкриється перший Всеукраїнський форум "КіноХвиля". Про це повідомляє прес-служба Держкіно, за підтримки якого відбудеться захід.


 

 

Міністерство з питань окупованих територій спільно з представниками Світового банку вивчили потреби та можливості східних регіонів України у реалізації пілотних проектів з відновлення.