Вт, 2024-03-19, 04:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"Ми створили громадську організацію "Жінка&Закон", тому що наразі існує величезна проблема, коли матір позбавляють спілкування з власною дитиною".

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За оцінками Національного банку України, зростання валового внутрішнього продукту в третьому кварталі поточного року в річному обчисленні, порівняно з третім кварталом 2015 року, становило 1,6%.


 

Уряд Литви вирішив, що країна візьме участь у відновленні надгробного пам'ятника в Києві гетьману литовському Костянтину Острозькому - видатному полководцю, який розбив московську армію під Оршею.


 

 

Мінімальна заробітна плата вчителя без категорії з 1 січня 2017 року становитиме 5266 гривень. Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.


 

 

З п'ятниці 4 листопада пластиковий ID-паспорт можна замовити онлайн через портал державних послуг iGov.


 

 

Служба безпеки України затримала в Дніпрі місцеву жительку, яка за завданням спецслужб РФ займалася антиукраїнською пропагандою в соцмережах.


 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 31 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це повідомляє у Facebook прес-центр АТО.