Вт, 2024-03-19, 12:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Всі кандидати на пост голови і членів Державної бюро розслідувань пройдуть перевірку поліграфом. Про це повідомила партнерка юридичної фірми, учасниця конкурсної комісії ДБР Тетяна Сліпачук.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Мешканці окупованих територій отримають пенсію за весь час перебування у складі "ДНР" і "ЛНР", але лише після повернення цих територій під контроль України.


 

Підвищення мінімальних зарплат дозволить зменшити дефіцит пенсійного фонду та запровадити нові пенсійні програми. Про це заявив у Львові віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон про скасування 5-відсоткового імпортного мита на брухт чорних металів, що вносить відповідні правки у закон про Митний тариф.


 

 

Став відомий наступний суперник чемпіона світу за версією WBO в першій важкій вазі українця Олександра Усика.


 

Одесса прекрасный город, она порадует своих гостей. В этом городе, который часто называют Южной Пальмирой Украины, сосредоточена вся главная активность южного региона страны.


 

 

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це сьогодні 6 листопада повідомляє прес-центр штабу АТО.