Чт, 2024-03-28, 16:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Представники України 72 рази піднімалися на п'єдестал чемпіонату Європи із сумо серед юніорів, юнаків та дітей, що проходив у бєларуському місті Могильов.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У Дніпрі створили вишиту карту України завширшки 2 метри. Її демонструють на виставці української народної вишивки "Візерунки долі" в музеї "Літературне Придніпров'я".


 

Далеко не всегда коммунальные службы исправно выполняют свою работу. Поэтому потребность в установке нагревателя горячей воды может возникнуть не только летом, но и в течение года.


 

 

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликає Верховну Раду розглянути доопрацьований проект державного бюджету на 2017 рік вчасно, без зволікань.


 

У неділю 6 листопада завершився 14-й тур чемпіонату України з футболу. Зоря перервала свою триматчеву переможну серію, розписавши нульову нічию в матчі з Чорноморцем.


 

 

"У ситуації, що склалася я вирішив подати у відставку і почати новий етап боротьби", - сказав він на брифінгу в понеділок у Одесі.


 

 

У Львові ввечері 6 листопада сталися сутички між представниками "Правого сектору" та активістами ліворадикального "Автономного опору".


 

 

За минулу добу бойовики 52 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил в зоні проведення АТО.