Пт, 2024-03-29, 14:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Голова МЗС ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр у четвер 9 листопада 2016 року запропонував скликати надзвичайну зустріч міністрів закордонних справ країн-членів Євросоюзу для обговорення результатів президентських виборів у США.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-11-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент України Петро Порошенко привітав з перемогою на президентських виборах у США кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа.


 

 

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув, троє зазнали поранень.


 

 

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука повідомив, що під час матчу збірних Україна-Сербія у Харкові 15 листопада можливі провокації.


 

 

Україна в рішенні про скасування візового режиму з Євросоюзом стала заручницею суперечок у питанні візової лібералізації для Туреччини.


 

 

"Ощадбанк", який приймає до 50% всіх платежів ЖКП, запроваджує комісію за оплату платіжок у своїх касах. Про це "Ощадбанк" повідомив своїх клієнтів.


 

 

Парламент Нідерландів погодився надати уряду додатковий час на пошук рішення щодо ситуації із ратифікацією Угоди про асоціацію України з ЄС.


 

За минулу добу бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.