Вт, 2024-03-19, 04:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Сьогодні з опівночі і до 18 години бойовики практично всі обстріли зосередили на Маріупольському напрямку на Донбасі. Про це у п'ятницю 11 листопада повідомили у прес-центрі АТО.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Безопасность, вот что нельзя недооценить. И видеонаблюдения обеспечит вам чувство защиты.


 

 

Відповідну угоду підписали сьогодні 11 листопада міністр інфраструктури України Володимир Омелян і віце-президент ЄІБ Вазіль Гудак у присутності прем`єр-міністра України Володимира Гройсмана.


 

Напередодні товариського футбольного матчу Україна - Сербія, який відбудеться в Харкові 15 листопада, головний тренер вітчизняної збірної Андрій Шевченко і гравці відвідають бійців АТО в шпиталі.


 

На Прикарпатті тривають масштабні навчання молодих пілотів. Свою майстерність вони відпрацьовують на винищувачах, які базувалися на аеродромі "Бельбек".


 

У Києві на Львівській площі урочисто відкрили пам`ятник королеві Франції Анні Ярославні. У офіційній церемонії відкриття пам`ятника брали участь дипломати, представники українського уряду та місцевої влади.


 

 

Президент України Петро Порошенко має віллу на півдні Іспанії. Втім, українці про неї нічого не знають, бо він ніколи не вносив її до своєї декларації.


 

 

У зоні АТО за минулу добу вогонь бойовиків не вщухав по всій лінії розмежування, переважно били з мінометів. Всього зафіксовано 35 обстрілів.