Вт, 2024-03-19, 06:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В декількох областях України рятувальники надають допомогу водіям та проводять аварійні роботи, пов'язані з негодою.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2016-11-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Столична влада затвердила порядок виплат і розміри грошових винагород спортсменам та їхнім тренерам, що виплачуватимуться за високі спортивні результати.


 

 

Унаслідок пограбування найвідомішого чернігівського колекціонера старовини Костянтина Ягодовського Чернігівщина втратила унікальні, почасти єдині у світі зібрання листівок, світлин, стародруків.


 

Казкова повість "Гості на мітлі" Володимира Рутківського вийшла у львівському "Видавництві Старого Лева". Письменник також є автором тетралогії "Джури", "Синіх Вод", "Сторожової застави" та "Потерчат".


 

 

Правлінням Ощадбанку прийнято рішення про перенесення терміну введення в дію рішення Тарифного комітету щодо впровадження комісії за прийняття комунальних платежів.


 

В Шушені (Норвегія) завершилася перша біатлонна гонка сезону 2016/17 в рамках традиційного передсезонного турніру, де призове 3-тє місце посіла українська олімпійська чемпіонка в естафеті Юлія Джима, повідомляє Федерація біатлону України.


 

 

Російсько-окупаційні війська ведуть вогонь з 152- і 122-міліметрових гармат, мінометів різних калібрів, озброєння БМП та гранатометів різних систем.