Вт, 2024-03-19, 11:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вимагає від Нацполіції і Нацгвардії забезпечити мирний характер проведення запланованих на цьому тижні масових акцій протесту з приводу нових ЖКГ-тарифів та масового банкрутства українських банків.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Законопроект про державний бюджет на 2017 рік Верховна Рада розгляне наступного пленарного тижня, 6-9 грудня. Про це повідомив голова Верховної Ради України Андрій Парубій.


 

 

У Києві через підвищений рівень терористичної загрози планується перекриття Хрещатика. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко.


 

 

За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру 15-16 листопада на території України очікується значне зниження температури, у західних областях - до 15 градусів морозу.


 

Начальник Одеської митниці Юлія Марушевська, яка входить до команди голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі, який пішов з посади, заявила про своє рішення звільнитися з посади.


 

 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє, що Хатія Деканоїдзе подала рапорт про відставку з посади голови Національної поліції 11 листопада.


 

 

Російсько-окупаційні війська продовжують інтенсивні обстріли наших позицій. Загалом у зоні проведення АТО за добу окупанти відкривали вогонь 35 разів.