Вт, 2024-03-19, 06:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Європарламент готовий до скасування візового режиму для українців для того, аби підтримати реформи та подальший економічний розвиток України.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-11-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Спальня – самое сокровенное, уютное и интимное место нашего дома. Каждый хочет по-своему оживить ее.


 

 

У вівторок, 15 листопада, футболісти національної збірної України проведуть домашній товариський поєдинок проти команди Сербії.


 

Після обрання республіканця Дональда Трампа президентом США, увага світу зосереджена на тому, хто і які ключові посади обійме у його кабінеті.

 


 

Екс-прем’єр-міністр України Арсенiй Яценюк упевнений, що як Німеччина, так i нова адміністрація США продовжать підтримку нашої держави. Про це вiн сказав пicля зустрiчi з канцлером ФРН Ангелою Меркель у Берлiнi 14 листопада.


 

Чемпіонами у жінок стали представники клубу "Монте Карло", за який виступали чемпіонка світу китаянка Хоу Іфань, українки Анна та Марія Музичук, а також шведка Піа Крамлінг та Альміра Скрипченко з Франції.


 

 

Радник глави МВС Зорян Шкіряк розповів, що був здивований відставкою Хатії Деканоїдзе з посади голови Національної поліції.


 

 

За минулу добу в зоні АТО бойовики відкривали вогонь 21 раз, застосовуючи при цьому заборонене Мінськими домовленостями озброєння.