Пт, 2024-04-19, 06:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Народні депутати ухвалили закон України "Про споживче кредитування". Відповідне рішення у вівторок 15 листопада підтримали 247 нардепів.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Кабінет міністрів України ще у січні пропонував Раді скасувати адміністративну відповідальність за порушення встановлених правил відкриття секцій спортивного карате.


 

Українська реп-група "Гриби", яка здобула популярність після виходу пісні "Інтро", випустила дебютний альбом, повідомляється у пабліку колективу на "ВКонтакте" і на сторінці в Soundcloud.


 

Культура в России и не только представлена на сайте . Вы можете найти информацию о более чем 2 300 000 организаций России и СНГ. Есть удобный рубрикатор, который облегчает поиск.


 

 

Держконцерн "Укроборонпром" виконує для ЗСУ роботи у розмірі 32,6% всіх запланованих призначень на державне оборонне замовлення.


 

 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відзначив підтримку команди в Харкові під час товариського матчу проти Сербії (2:0).


 

Минулої доби в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 37 обстрілів позицій ЗСУ, бойовики відкривали вогонь з артилерії по Широкиному.