Вт, 2024-03-19, 04:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу один український військовослужбовець загинув і один зазнав поранення.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Верховна Рада України схвалила за основу проект закону про запобігання та протидію домашньому насильству. Відповідний законопроект (№5294) в першому читанні підтримали 238 народних депутатів.


 

З 1 жовтня 2017 року жінки зможуть виходити на пенсію у віці 60 років, а чоловіки – у 65. Попередня коаліція PO-PSL підняла пенсійний вік до 67 років для чоловіків і жінок, при цьому він мав підніматися поступово.


 

 

С 1 января 2017 года вводится новая форма декларации об имущественном состоянии и доходах для физических лиц-предпринимателей.


 

 

У Києві відбулася прес-конференція, присвячена успішним виступам українських шахістів на міжнародній арені.


 

16 листопада Кабінет міністрів затвердив постанову "Про внесення зміни до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2014 р. №117", розроблену Міністерством культури України з метою створення більш сприятливих умов виробництва кінопродукції.


 

 

За минулу добу в зоні АТО бойовики 37раз відкривали вогонь у бік українських позицій. Про це сьогодні зранку 17 листопада повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.


 

 

"Під час досудового слідства зібрано достатньо доказів, які свідчать про причетність до вчинення кримінального злочину.