Пт, 2024-03-29, 14:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

На жаль, досить часто зустрічаються ситуації, коли навіть молоді пари розлучаються, і тут постає питання про аліменти.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-11-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент України Петро Порошенко дав свідчення у справі про злочини проти активістів Євромайдану. Про це повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.


 

Українська важкоатлетка Лариса Соловйова встановила новий світовий рекорд, присівши зі штангою вагою 241 кілограм. 36-річна киянка стала кращою на турнірі Open World Powerlifting Championships 2016 у ваговій категорії до 63 кг.


 

 

Державне агентство України з питань кіно підписало державні контракти на виробництво трьох фільмів, що є переможцями Восьмого конкурсного відбору.


 

 

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланові перевірки мовників ТОВ "Телерадіокомпанія "Шансон", УК "ТІР "ЮТАР"


 

 

Верховна Рада 15 листопада прийняла закон про захист вкладників, які постраждали внаслідок афери в банку "Михайлівський".


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 46 разів обстріляли позиції Збройних сил України, переважно з забороненого Мінськими домовленостями озброєння.