Пт, 2024-03-29, 17:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

ї

 

Етно-хаос гурт "ДахаБраха" та співачка Джамала презентували пісню "Заманили", яку вони створили і записали за шість годин.

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2016-11-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Активісти вимагають від Росії звільнити Романа Сущенка і Миколу Семену, а також закрити сфабриковані кримінальні справи проти українських журналістів.


 

 

Кабінет міністрів на засіданні в середу 2 листопада дав Державному комітету з питань телебачення і радіомовлення право звільнити голову Національної телекомпанії України Зураба Аласанію.


 

 

Кабінет міністрів України в рамках роботи над проектом державного бюджету на 2017 рік вийшов на фінальну стадію підготовки документа до другого читання у Верховній Раді.


 

Интернет портал «Вселенная супергероев» предлагает любителям купить игрушки производителей Neca, Hot Toys, Funko Pop.


 

 

Журналісти, медіа-експерти та народні депутати звернулися до президента, Кабміну та Верховної Ради з вимогою не зривати реформу суспільного мовлення.


 

 

У Лісабоні завершився матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому київське "Динамо" програло місцевій "Бенфіці" з рахунком 0:1.


 

 

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 37 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників на усіх напрямках, зокрема біля Станиці Луганської.