Пт, 2024-04-19, 13:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Петро Порошенко заявляє, що метою Кремля є постійна внутрішня дестабілізація в Україні, дострокові парламентські вибори, посилення позицій проросійських сил в новому парламенті.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав аграріїв з Днем працівників сільського господарства, зазначивши, що аграрна галузь є однією з пріоритетних для інвестицій.


 

У Спеціалізованої антикорупційної прокуратури немає підстав для оголошення підозри тим чи іншим особам за епізодом незаконних грошових виплат з тіньової каси "Партії регіонів" американському політтехнолога Полу Манафорту.


 

 

Жіноча збірна України з баскетболу виграла матч відбірного турніру чемпіонату Європи-2017 у команди Німеччини і достроково кваліфікувалася до фінальної частини змагань.


 

 

Як повідомляє прес-служба Міністерства культури України, захід проходить у Гданському Шекспірівському театрі, організований спільно з Консульством України в Гданську в рамках циклу "Театри Європи".



Председатель закрытого акционерного общества Audi Руперт Штадлер подробно рассказал о планах компании на ближайшие пару лет.


 

Національна поліція України закликає водіїв сьогодні, у всесвітній День пам'яті жертв ДТП, в знак солідарності і підтримки включити ближнє світло фар на транспортних засобах і таким чином вшанувати пам'ять загиблих в автоаваріях.


 

 

У зоні проведення антитерористичної операції окупанти продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України на всіх напрямках, загалом зафіксовано 18 випадків відкриття вогню.