Вт, 2024-03-19, 04:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Завдяки тимчасовому застосуванню Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом частка ЄС у зовнішній торгівлі нашої держави зросла до 41%.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Появление мягких контактных линз в 70-х годах произвело настоящую революцию в офтальмологии – впервые люди с проблемным зрением получили возможность отказаться от очков.


 

 

Депутат Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка" Марія Матіос подала електронну декларацію через три тижні після крайнього терміну.


 

Республіка Хорватія в рамках активізації відносин з Україною готова поділитися з Україною досвідом гармонізації законодавства зі стандартами Європейського Союзу.


 

До третьої річниці Майдану патріарх Філарет звернувся до влади і закликав усі політичні сили боротися заради України, а не заради свого місця в Україні.


 

Індія – надзвичайно мальовнича країна з багатим історичним минулим, якій є чим пишатися і дивувати туристів. Якщо ви плануєте відпочинок у березні – кращого місця вам не знайти.


 

 

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що 5 грудня прибуде до Генпрокуратури на допит у "справі Майдану". Про це Москаль повідомив 20 листопада у своєму блозі.


 

 

За минулу добу бойовики зменшили кількість обстрілів на всіх напрямках, всього зафіксовано 15 обстрілів. Про це прес-центр штабу АТО повідомив сьогодні зранку 21 листопада на сторінці в Facebook.


 

У Києві та інших населених пунктах країни відбудуться меморіальні, урочисті і культурні заходи за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, народних депутатів, учасників революційних подій в Україні в 2004, 2013-2014 рр.