Вт, 2024-03-19, 09:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

До третьої річниці початку масових акцій протесту, із яких в Україні почалася Революція Гідності, репер Freel випустив кліп, заснований на документальному відео.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Кожного року 22 листопада світ відзначає День сина. Про джерела свята нічого не відомо, але це не завадило людям полюбити Всесвітній день сина.


 

Автовладельцы часто сталкиваются с необходимостью приобрести новые запчасти для ремонта своего «железного коня». Обычно на выбор и приобретение деталей уходит довольно много времени.


 

 

Віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон обговорив із головою Представництва ЄС в Україні Юґом Мінґареллі питання безвізового режиму і реформування енергетичного сектора України.


 

 

Президент Петро Порошенко привітав українського професійного боксера Олександра Гвоздика, який захистив свій титул чемпіона за версією NABF у напівважкій вазі.


 

 

У Львові урочисто відкрили перший в Україні пам'ятник українському поету і прозаїку Богдану-Ігорю Антоничу.


 

 

У справах проти активістів Майдану засуджено 35 осіб, 152 особи перебувають у судових процесах, близько 190 - під досудовим слідством.


 

 

Минулої доби у зоні проведення АТО бойовики обстрілювали позиції сил АТО на усіх напрямках, загалом відбулося 17 обстрілів.