Вт, 2024-03-19, 08:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Кабінет міністрів скасував 367 постанов та нормативних актів, які обмежують діяльність бізнесу в Україні. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду 23 листопада.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Когда работа доставляет множество стрессовых ситуаций, тогда очень важно уметь потратить время, для расслабления и снова вернуться к трудовой деятельности.


 

Когда по некоторым причинам кошка не может кормить котёнка, который ещё нуждается в материнском молоке, придётся кстати заменитель кошачьего молока.


 

 

Україна з 1 січня 2017 року планує приєднатися до Плану Організації економічного співробітництва і розвитку в Європі (ОЕСР) щодо протидії ухиленню від сплати податків.


 

 

Україна увійшла до переліку країн, де за минулий рік зафіксовано найбільше жертв від вибухів мін, йдеться в доповіді Міжнародного руху за заборону протипіхотних мін (ICBL).


 

У Міністерстві освіти і науки України повідомили про підвищення соціальних виплат для студентів. Утім, збільшиться стипендія не у всіх. Держбюджетом-2017 передбачено підвищення тільки для майбутніх вчителів та інженерів.


 

 

22 листопада відбулася прем'єра нового відеокліпу Джамали на композицію "Обіцянка", повідомляє прес-служба співачки.


 

Чем профессиональный видеооператор отличается от любителя? Конечно же, массой преимуществ. Обязательно будет идеальным качество продукта.


 

 

Український фільм "Гніздо горлиці" отримав Приз екуменічного журі Міжнародного кінофестивалю Мангайм-Гайдельберг. Про це повідомляє прес-служба Держкіно.


 

 

За минулу добу бойовики в зоні проведення АТО вели обстріл по українських позиціях на всіх напрямках. Про це сьогодні зранку 23 листопада повідомляє прес-центр штабу АТО.