Пт, 2024-03-29, 10:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер оптимістично налаштований, що Україні скасують візовий режим з ЄС до кінця року.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-11-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Многие активные пользователи сети Интернет предпочитают просто читать новости на любимом портале или новостном агрегаторе, зачастую даже возмущаясь криминальным событиям.


 

 

Кабінет міністрів України у зв`язку з підвищенням мінімальної заробітної плати з 1 грудня поточного року до 1600 грн з 1450 грн підвищує зарплати бюджетникам у середньому на 12,7%.


 

Лідер руху "Справедливість" і екс-глава СБУ Валентин Наливайченко вважає, що парламент повинен посилити контроль за використанням державних коштів, виділених на обороноздатність країни.


 

 

Служба фінансових розслідувань повинна з'явиться в Україні не пізніше 2017 року. Про це розповів міністр фінансів Олександр Данилюк.


 

 

25 листопада в Українському домі у Києві відбудеться презентація фільму "Окрадена земля". Його зняв канадський режисер українського походження Юрій Луговий.


 

 

В італійському Неаполі завершився матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Наполі" приймав київське "Динамо" і зіграв внічию.


 

 

Бойовики інтенсивно ведуть вогонь із забороненого Мінськими домовленостями озброєння, протягом минулої доби позиції сил АТО було обстріляно 48 разів.