Пт, 2024-03-29, 15:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Кабінет міністрів України затвердив порядок розподілу конфіскованих коштів та коштів, одержаних за рішенням суду за вчинення корупційного або пов`язаного з корупцією правопорушення.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Цю пригодницьку історичну драму вже встигли подивитися у Каннах у травні поточного року, а невдовзі покажуть у Великій Британії та США.


 

 

У Німеччині вчора 25 листопада розпочався суд над чиновниками, яких підозрюють в отриманні хабарів від українського бізнесмена Дмитра Фірташа.


 

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль проситиме народних депутатів від Закарпаття не голосувати за скасування мораторію на вивезення необробленої деревини за кордон.


 

 

Те, що Європарламент досі не розглянув питання про надання безвізового режиму Україні, є внутрішньою проблемою Євросоюзу. Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.


 

 

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це сьогодні зранку 25 листопада повідомляє прес-центр штабу АТО.